Themeluar në vitin 1995, Albaflex është një ndërmarrje me një traditë të konsiderueshme në fushën e prodhimit te dhomave të gjumit.Qendra e saj ndodhet në Xhafzotaj,Durrës dhe operon në një fabrikë prej rreth 12.000 metra katrorë.
Prodhimet e ndërmarrjes sonë kanë gjetur treg si në Shqipëri ashtu dhe jashtë saj dhe karakterizohen nga cilësia e mirë me cmime të arsyeshme.
Qëllimi jonë është koherenca në përputhje me kërkesat tuaja duke nxjerrë vazhdimisht modele të reja në linjën klasike,moderne si dhe bashkëkohore të dhomave të gjumit.

Ju mirëpresim !