null

Dhoma ndenje

null

Dhoma ngrënie

null

Dhoma gjumi

null

Mobilim zyre

MOBILERI ALBAFLEX

E vendosur në Durrës, Albaflex është një nga prodhuesit më të mëdhenj të mobiljeve në rajon. Ne e filluam punën në vitin 1995 me prodhimin e dyshekëve dhe tani produktet tona përfshijnë dhoma gjumi, dhoma ndenje, mobilje kuzhine, mobilje për zyrë etj.

KATEGORITË

PRODUKTET TONA

MOBILONI AMBJENTET TUAJA VETEM ME ALBAFLEX

Për më tepër informacion rreth aktivitetit që ne zhvillojmë